Ravioli met Ricotta en Spinazie
Ingrediënten
Vulling (55%): ricotta 33% (melkwei, room (melk), zout, zuurteregelaar: citroenzuur), paneermeel (tarwebloem, gist, zout), zonnebloemolie, water, lactose (melk), spinaziesaus 7,2% (spinazie 70%, water, boter (melk), zonnebloemolie, Grana Padano BOB kaas (melk, ei), zout, maïszetmeel, knoflook), spinazie 6%, room (melk), mozzarella (melk), zout, geraspte kaas (melk), maïsbloem). Pasta (45%): tarwemeel, gepasteuriseerd scharrelheelei 20%, harde tarwegriesmeel, water.
Allergietekst
Kan sporen van schaaldieren, vis, soja en noten (walnoten) bevatten.
Bereiding en gebruik
Gaar Koken.
Kook instructies:
1. Strooi de pasta in een ruime hoeveelheid kokend water en voeg wat zout toe.
2. Roer de pasta voorzichtig los.
3. Laat de pasta gedurende 3 tot 4 minuten koken.
4. Giet de pasta af en serveer direct.
Opslag
Gekoeld bewaren (max. 7°C). Verpakt onder beschermde atmosfeer. Na openen 3 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C). Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde verpakking.